Har du mere end ét forbrugslån, så vil det ofte være billigere at samle disse i ét lån. Dette kaldes et samlelån. Se her nogle af de bedste samlelån i Danmark:
Det har aldrig været så udbredt at låne før, som det er nu. Der er flere og flere danskere, der nægter at nøjes, og i den forbindelse er det ofte nødvendigt at tage et lån for at nå alle de personlige mål og drømme, man har. Til et lån hører både renter og tilbagebetaling, og jo mindre lånet er, des højere er renterne typisk. Målet med artiklen her er ikke at plædere for at tage høje lån – målet er at afdække alle de fordele, der hører til at samle sine lån ét sted; nemlig ved hjælp af samlelån.
I løbet af denne artikel bliver du forhåbentligt meget klogere på hele låneverden. Vi starter fra A – lidt basisinformation om det at låne penge i dagens Danmark, begiver os videre til danskernes lånevaner og over til selve samlelånet og dets mange fordele. Når vi når til Z, ved du forhåbentligt alt det, der er at vide om samlelån, fremgangsmåder, renter, måder at spare penge på, når du låner, og meget mere.
God læselyst.
Kort om samlelån
Inden vi starter ved A – basisinformationen om lån – sætter vi lige rammen og kommer med en lyngennemgang af det, som det hele jo drejer sig om, nemlig samlelånet. Som navnet så praktisk antyder, dækker samlelånet over det at samle sine lån. Så langt så godt. Når vi når en vis alder, er der mange af os, som har flere forskellige lån, og ofte har vi dem forskellige steder. Det betyder, at vi har forskellige renter, aftaler, løbetider og kontaktpersoner, og på den lange bane kan det godt være en smule svært at finde rundt i. Med et samlelån får du mulighed for at samle alle dine lån ét sted, og fordelene herved er mange. Du får et meget bedre overblik over din økonomi, du får typisk en lavere rente, fordi dit samlede lån er større, og du sparer på den måde penge i sidste ende. Ligesom du kan have dine lån forskellige steder og ved forskellige udbydere, kan du også have dine samlelån forskellige steder. Der er nemlig mange udbydere, som tilbyder samlelån, og derfor er samlelån ikke bare samlelån. De kan se forskellige ud alt efter, hvor du har dem henne, og det kræver noget research at finde det helt rigtige sted. Det skal vi nok hjælpe dig med.
Det var den korte version. Nu starter vi fra starten og får styr på nogle af de informationer om lån, som det er gavnligt at have styr på, inden vi kommer tilbage og dykker ned i samlelånet som område. Allerførst ser vi lidt nærmere på danskernes lånevaner, som de har set ud i løbet af de seneste år.
Danskernes lånevaner
Rigtig mange danskere låner penge, og rigtig mange danskere har således et eller flere lån. Statistikker viser, at størrelsen på danskernes lån stiger ekspotentielt med alderen. Det vil sige, at jo ældre danskerne er, des større er de lån, de optager. Det giver i bund og grund rigtig god mening, idet der som bekendt følger en lang række forpligtelser med alderen.
De yngste lånere låner oftest til at få deres studietid til at glide mere gelinde, og denne type lån er ofte et supplement til SU’en. Derudover låner de yngre danskere også for at få en økonomisk hjælp til at etablere sig på boligmarkedet, og denne type lån går tit til indskud i lejligheder eller kollegieværelser, husleje og deslige. Der er også et stort antal unge mennesker, der låner til deres eget personlige forbrug. Lånene, som de unge optager, er sjældent ret store, og på den måde står de i modsætning til de lån, som mange af de lidt ældre lånere er interesserede i.
Mange mennesker flytter i hus, når det er tid til villa, Volvo og vovse. Ikke alle, men mange, og derfor er boliglånet altså også blandt de mest hyppige lån blandt de lidt ældre lånere. Billån er heller ikke usædvanlige at se, og også forbrugslånene har vundet rigtig meget frem blandt de ældre lånere.
Danskerne låner med andre ord til alt muligt. Hus, bil, hobby, rejser, hverdag og meget mere er blandt årsagerne til lånene.
Lån 1-1
Når vi siger, vi starter fra starten, så mener vi det. Er du allerede godt inde i, hvad det vil sige at låne penge, hvordan man gør det, og hvad det rent faktisk betyder for din privatøkonomi at låne penge, så er du velkommen til at springe dette første afsnit over. Er du derimod ny i låneverdenen, kan det altså godt betale sig at tage læsebrillerne ordentligt på og starte lige her. Det er en god idé at have det basale på plads, inden man bevæger sig videre. På den måde forstår du de mest gængse begreber, og du får dermed mest ud af vores råd om samlelån senere i artiklen.
Lad os starte med at aflive den mest sejlivede myte om lånet; at lån kun er for folk, som har økonomiske problemer eller på anden vis er dårlige til at håndtere penge. Det passer ikke. Der er så mange gode muligheder forbundet med at låne penge – men naturligvis skal man ikke bare låne med lukkede øjne og skyklapper på. Man skal selvfølgelig vide, hvad man gør og være sikker på, at man ikke bringer sig selv i økonomisk uføre ved at låne penge. Sørger man for det, skal det nok gå.
For mange år siden var penge og i særdeleshed lån ikke noget, man snakkede højt om, og det er garanteret der, myten stammer fra. Havde man brug for at tage et lån, gjorde man det i banken, og man gjorde det kun, hvis det var højst nødvendigt. I dag er vi i langt højere grad blevet en flok nyde-dyr, som sætter det at kunne nyde livet højt på prioriteringslisten. Mange arbejder for at leve, men nogle gange er det ikke helt nok, og i de tilfælde er et lån ofte den oplagte mulighed for at få lov til at leve livet, som man vil. Vi ser lidt nærmere på danskernes lånevaner – hvem låner hvad? Hvad låner folk til? Hvor meget låner folk? – lidt senere.
I denne digitale tid sker rigtig mange lån online uden nogen egentlig kontakt til banken. Det er nemt, hurtigt, og man kan få rigtig mange forskellige lån online. Der er mange fordele ved, at man kan ordne det hele online, men for novicerne kan det nogle gange være svært at navigere rundt i. Derfor har vi forsøgt at skabe et overblik her, så du kan finde alle informationer om lån ét sted. Alle lån er forskellige, og alle udbydere er forskellige, og derfor kan vi naturligvis ikke beskrive alt. Men vi kan indvie dig i hovedtrækkene, så du om ikke andet har styr på det vigtigste. Hold tungen lige i munden. Holder du ud hele afsnittet igennem, så lover vi, at du er meget klogere, når du har læst det færdigt.
Se her nogle af de bedste samlelån i Danmark:
Det at låne
Ordet ”låne” omfatter som regel noget lignende en vennetjeneste, hvor der ikke udveksles penge. Når én veninde siger ”Må jeg låne din kjole i dag?”, siger den anden meget sjældent ”Ja, men der kommer renter på”. Når vi har med pengelån at gøre, er det lidt en anden historie, og her ér der tale om renter. Banken eller udbyderen låner dig ikke blot pengene – der kommer renter på dit lån, og derfor betaler du ikke kun det lånte beløb tilbage, du betaler også renter. Renterne varierer meget fra lån til lån og fra udbyder til udbyder. Som tommelfingerregel siger man, at renterne er højere, des mindre lånet er, og det er netop derfor, at flere mindre lån hos forskellige udbydere slet ikke kan betale sig økonomisk.
Der er en lang række ting, du skal tage stilling til, inden du sætter din underskrift – i hånden eller med Nem-ID – på en låneaftale, og det er dem, vi skal se nærmere på her.
Låntyper
Der findes rigtig mange forskellige typer af lån, og nogle gange er det dit formål med lånet, som bestemmer typen. Skal du eksempelvis låne penge til at købe et hus, er det naturligvis et boliglån, du skal have fat i, men andre gange giver det ikke sig selv på den måde.
Først og fremmest lister vi en række af de mest populære låntyper herhjemme:
- Boliglån
- Billån
- Forbrugslån
- Kviklån
- Minilån
- SU-lån
- Lån med fastforrentet rente
- Lån med variabel rente
- Og selvfølgelig… samlelån.
Boliglånet, som vi var inde over før, hører til i banken. Før du kan blive godkendt til et boliglån, skal du i dialog med din egen eller en anden bank, og det skyldes i bund og grund, at lånet ofte er meget større end andre typer af lån. Når du eksempelvis ønsker at optage et boliglån, skal banken have et indblik i din økonomiske status, hvilket vil sige dine seneste lønsedler og et budget. Er det lige på vippen, om banken kan godkende dit lån, kan du i nogle tilfælde vælge at opstille kaution.
Billånet, som står nummer to på vores liste, kræver heller ikke megen forklaring, når det kommer til formålet med lånet. Der er dog typisk lidt større fleksibilitet i et billån, og du kan godt være heldig at låne penge til din bil online, hvis du ønsker det. Pengene skal naturligvis gå til din bil, og du skal i mange tilfælde stille sikkerhed for lånet, men ellers er denne låntype typisk mere fleksibel end boliglånet.
Det næste lån på listen er forbrugslånet, som skal forstås som et slags paraplybegreb, hvorunder lån som kviklånet og minilånet hører. Et forbrugslån adskiller sig meget fra andre låntyper på forskellige måder. Først og fremmest er pengene, som du låner gennem et forbrugslån, ikke øremærket noget specielt. Når du ansøger om et forbrugslån, behøver du med andre ord ikke redegøre for, hvad du vil bruge pengene på. Du behøver heller ikke stille sikkerhed for lånet, og netop disse faktorer er med til at gøre forbrugslånet rigtig populært for mange forskellige mennesker.
Et andet særkende ved forbrugslånene, som lånerne også er meget glade for, er den hurtige ekspederingstid – så at sige. Fra du søger om pengene, til du får svar på, om du er blevet godkendt, går der sjældent mere end én dag – nogle gange helt ned til et par timer. Er du så blevet godkendt, går der heller ikke ret lang tid, før pengene står på din konto. Det er et meget hurtigt lån, og det tiltaler mange mennesker.
Samlelånet står naturligvis også på vores liste over lån, og det kommer vi meget mere ind på lidt senere.
Se her nogle af de bedste samlelån i Danmark:
Fremgangsmåde
Ønsker du at ansøge om et lån, er der to forskellige fremgangsmåder, afhængig af om det er et banklån eller et online lån, du går efter.
Ved et banklån er processen ret kort – for dit vedkommende i hvert fald. Her skal du naturligvis vælge den bank, du ønsker at låne hos, og i den forbindelse anbefaler vi altid at indhente tilbud fra forskellige banker og ikke bare én. På den måde er chancen for, at du ender med et rigtig godt lån, størst.
Når du har besluttet dig for, hvilken bank du vil låne hos, skal du booke et møde med banken. Her vil I i fællesskab afdække dine behov, og bankrådgiveren vil fortælle dig om dine muligheder. Beslutter du dig for at gå denne vej, er der ikke ret meget, som du helt reelt skal gøre. Banken gør det meste for dig – eller i hvert fald sammen med dig – og du er dermed mindre på egen hånd, end du typisk vil være ved et onlinelån. Selvom du ved et banklån sidder over for ægte mennesker, som hjælper og rådgiver dig, er det stadig sundt at forholde sig kritisk til de tilbud, du får. Som sagt skal du altid indhente forskellige tilbud, så du ender med det mest fordelagtige for dig.
Overvejer du at ansøge om et onlinelån, er fremgangsmåden en lidt anden. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken låntype du ønsker. Nogle gange giver det sig selv enten på formål eller beløbsstørrelse, som vi så ovenfor. Andre gange er det mere en smagssag. Uanset hvad kræver dette skridt en del research fra din side. Sørg for at sætte dig godt ind i, hvad de forskellige lån kan og tilbyder – dette kræver naturligvis, at du selv er helt bevidst om, hvad dit eget behov og mål med lånet er. I denne fase kan det godt betale sig at bruge én af de mange lånsammenlignere på nettet. Her får du nemlig et meget overskueligt overblik over, hvad retningslinjerne på de enkelte lån er, og det er derfor meget nemt at sammenligne.
Når du har valgt det lån, du vil ansøge om, skal du tage stilling til endnu flere ting. Hvor mange penge vil du låne, og hvor lang tid vil du bruge på at betale dem tilbage? De to ting påvirker nemlig din månedlige ydelse i mange måneder fremover, og derfor er det vigtigt at finde et leje, som passer rigtig godt til dig.
Og – uanset hvilket lån du overvejer – skal du altid, og vi gentager lige, altid læse det med småt. Og læse det hele i det hele taget. Når det kommer til penge, ér der bare nogle uærlige mennesker, og kan man undgå at rende ind i dem, er det det allerbedste.
Kort fortalt var det de overordnede fremgangsmåder. Vi kunne gå meget mere i dybden her, men idet vi alle er forskellige, og fordi lånene og udbyderne er forskellige, bliver processen aldrig den samme fra situation til situation alligevel. Derfor fokuserer vi i højere grad på at få det basale på plads, og så håber vi bare på, at vi har klædt dig godt nok på til, at du kan klare det selv herfra.
Ordbog
Er du førstegangslåner, tør vi næsten vædde med, at du på et eller andet tidspunkt i låneprocessen har tænkt, hvad i alverden betyder ÅOP, løbetid eller noget helt tredje. Der ér nemlig mange fremmedord i denne branche, som man kun kender, hvis man på en eller anden måde har beskæftiget sig med det før. Vi vil rigtig gerne gøre det så nemt for dig som muligt, og derfor har vi her lavet en lille ordbog. Nærmere betegnet er det en liste over de mest hyppige termer, som du uden tvivl kommer til at møde, hvis du vil låne penge. Kender du dem, er du i hvert fald kommet ét skridt tættere på at forstå det, som sker omkring dig i låneverdenen.
- Beløbsramme: Når man ansøger om et lån, er det alfa og omega, at du beslutter dig for, hvor mange penge du skal låne. Hver udbyder har en beløbsramme for hvert lån, de tilbyder. En beløbsramme er – kort fortalt – den sum, som det er muligt at låne. Eksempelvis bare inden for forbrugslånet ser man rigtig mange forskellige beløbsrammer fra udbyder til udbyder. I nogle forbrugslån er det muligt at låne mellem 5.000 og 75.000 kr., mens det andre steder drejer sig om 10.000-200.000 kr. Beløbsrammen er det spænd, som du kan låne indenfor. Nogle gange er det alene nok til at bestemme, hvilket lån du skal gå efter.
- Løbetid: En anden ting, du skal tage stilling til, når du vil låne penge, er, hvor længe du vil have til at betale lånet tilbage – dette kaldes for løbetiden. En ikke unormal løbetid på et forbrugslån hedder 12-72 måneder, mens det for boliglån kan være helt op til 600 måneder – det kommer i mange tilfælde an på, hvor store beløb det er muligt at låne. Når du beslutter dig for en løbetid, beslutter du også, hvad din månedlige ydelse skal være. Den månedlige ydelse kommer vi til nedenfor.
- Minimumsalder: I Danmark hedder loven, at du ikke må låne penge, før du er fyldt 18 år. Nogle udbydere holder sig til denne minimumsalder, mens andre sætter deres egen. Det er normalt at se minimumsaldre på alt mellem 18 og 25 år. Udbyderen vælger selv sin minimumsalder; den skal blot være over de lovmæssige 18 år. Dette er endnu én af de faktorer, som kan være det udslagsgivende for låneren. Er du 19 år, kan du selvsagt kun låne penge de steder med en minimumsalder på 19 år eller derunder.
- Månedlig ydelse: Nu kommer vi til den månedlige ydelse, som vi kort var omkring ovenfor. Den månedlige ydelse i forbindelse med et lån er et produkt af det beløb, du låner, og den løbetid, du vælger. Derfor skal du tænke dig rigtig godt om og eventuelt lægge et prøve-budget, inden du beslutter dig.
- RKI og Debitor Registret: Fælles for alle lån er, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Det betyder i bund og grund, at du ikke må være registreret som en dårlig betaler.
- Sikkerhed: Ved mange låntyper kan der være tale om, at låneren skal stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at udbyderen – gennem den sikkerhed – kan være helt sikker på, at de får sine penge igen. Bliver du bedt om at stille sikkerhed, er det typisk i form af en bil, en form for ejendom, aktier eller lignende.
- Variabel eller fastforrentet rente: Ved større lån som eksempelvis boliglånet kan du tit vælge, om du ønsker en fast eller en variabel rente. De to begreber dækker over, om du vil have, at renten for dit lån er låst fast og dermed altid er den samme, eller om du vil have, at renten følger markedets udvikling. Renten går altid op og ned, og vil du gerne have et prævist overblik over dine månedlige ydelser, skal du vælge den faste rente. Er du derimod klar på lidt skiftende udgifter, kan du med fordel vælge den variable rente. På den måde får du også glæde af det, når renten er lav.
- ÅOP: Forkortelsen ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det er den nemmeste måde at sammenligne lån på. Her får du nemlig ét tal, som opsummerer dit lån, og derfor skal du altid være opmærksom på dette tal.
Samlelån og alle dets fordele
Nu har vi det grundlæggende på plads, og dermed kan vi nu vende os mod det, som det i virkeligheden drejer sig om; nemlig samlelånet. Som den opmærksomme læser måske har bidt mærke i, er der på nogle punkter mange ting, der taler for at have sine lån forskellige steder. De forskellige udbydere har forskellige ”tilbud”, som de lokker lånerne med, og rammer du ind i ét af de ”tilbud”, er det nemt at blive fristet til at optage sit nyeste lån det billigste sted – også selvom det ikke er det samme sted, hvor du allerede har et lån.
Vi vil dog i høj grad tale for et samlelån; det vil sige at samle alle sine forskellige lån ét og samme sted. Vi vil ikke blot fylde dig med tomme ord og lovninger – vi har derimod samlet alt det, du skal vide om samlelån, så du kan se, hvordan det kan betale sig, og hvordan du meget nemt kan spare mange penge årligt.
Se her nogle af de bedste samlelån i Danmark:
Fidusen ved samlelån
Helt overordnet er der to ting, som gør, at samlelån klart er at foretrække, hvis du alligevel har flere forskellige lån. Nummer et er, at du får et meget bedre overblik over din økonomi på den måde. Du skal kun forholde dig til én udbyder, og du skal kun betale én udbyder tilbage. Når det kommer til penge, kan du lige så godt gøre det så nemt for dig selv som overhovedet muligt. Den anden ting, vi skal fremhæve, er den betragtelige besparelse, som du vil opleve, hvis du samler dine lån ét sted som et samlelån. Vi var tidligere inde på, at renten typisk er høj på de små lån, og har du flere af dem, sidder du med flere høje renter. Det kan ikke betale sig på den lange bane. Samler du dine lån ét sted, får du én rente, og den bliver som udgangspunkt bedre end den, du havde i forvejen på lånene hver især.
Dertil kommer det faktum, at der tit er flere fordele ved at samle sine ting ét sted i det hele taget. Du får adgang til bedre service, flere fordele og generelt mere personlig kontakt med dem, du låner penge af – hvis du ønsker det vel at mærke. Står du pludselig i en situation, hvor du har brug for vejledning, kan du få meget bedre vejledning, hvis du har alle dine lån ét og samme sted – simpelthen fordi udbyderen kender hele din situation og ikke blot et brudstykke af den.
Ligesom det gjorde sig gældende ved eksempelvis forbrugslånet, kan du også ved et samlelån selv have indflydelse på, hvor stor din samlede månedlige ydelse skal være. Du har nemlig selv noget at skulle have sagt, når det gælder løbetiden, og det er vigtigt. Det er stadig dit lån, og det skal du kunne mærke.
Research betaler sig
Som det også blev tydeligt ovenfor, er der rigtig mange udbydere, som tilbyder lån – det gælder også for samlelån. Samlelån er blot én låntype ud af mange, og derfor er det naturligvis noget, som mange forskellige udbydere tilbyder. Derfor anbefaler vi først og fremmest, at du afsætter en god rum tid af til research. Når du har udset dig nogle udbydere, der er interessante for dig, kan det godt betale sig at tage fat i dem og høre, hvad de kan tilbyde. Din personlige situation spiller mere ind ved et samlelån, end det gør, hvis du ansøger om et lån for første gang. Det bunder naturligvis i, at du tager flere lån med dig, som du ønsker at samle det givne sted, og det er udbyderen naturligvis nødt til at have indsigt i, før de kan give dig et tilbud. Ligesom vi rådede dig til i forbindelse med banklån, anbefaler vi også her, at du indhenter et par tilbud på samlelån forskellige steder. På den måde får du de bedste chancer for et rigtig godt og billigt samlelån, som giver dig økonomisk overskud i lang tid fremover.
Flere steder kan du endda modtage flere tilbud på baggrund af kun én ansøgning. Der er nemlig udbydere, som har bygget deres forretning op på baggrund af flere samarbejder med flere banker frem for et énsporet samarbejde. Således kan du spare tid på researchen, idet du får flere tilbud ved kun at ansøge om samlelånet én gang.
Når du overvejer et samlelån, skal du opfylde nogle retningslinjer og krav hos de forskellige udbydere. Nogle af dem går igen ved alle udbyderne, mens andre kun gælder enkelte steder. Lad os her se lidt nærmere på de mest hyppige af dem, så du er så godt forberedt som overhovedet muligt.
Gældende retningslinjer og krav for samlelån
- Minimums- og maksimumbeløb på lån: Det er ikke alle, som kan samle sine lån i et samlelån. Der er visse krav om, hvor stort eller småt dit samlede lån må være, før det er en mulighed for dig. Det bunder i, at udbyderne har besluttet sig for en lånramme, hvor det – trods gode forhold for dig – også kan betale sig for dem i sidste ende. Det er ikke sjældent set, at et minimumsbeløb er 75.000 kr., og at et maksimumbeløb er 300.000 kr. Ligger dit samlede lån inden for den ramme, er der gode chancer for, at det kan lade sig gøre for dig. Ligger dit lån udenfor, skal du ikke opgive håbet med det samme. Det er blot gennemsnitstal, og du kan garanteret finde en udbyder af samlelånet, som kan lave et godt tilbud til dig alligevel.
- Alder: Et af de parametre, som udbyderen bruger til at fastsætte din samlede rente for alle dine lån, er din alder. Som udgangspunkt kan du regne med en lavere rente, hvis du er over 25 år, end du kan, hvis du er under 25 år. Det skyldes helt grundlæggende, at det er bevist, at lånere under 25 år generelt har sværere ved at tilbagebetale deres lån end folk over 25 år. Det er naturligvis en tyk generalisering, og du skal derfor ikke lade tommelfingerreglerne fylde det hele. Tag en snak med de udbydere, som du har udset dig, og hør, hvad de kan tilbyde dig.
- Beskæftigelse: Din alder var én ting, som kan spille ind på din endelige rente, din beskæftigelse eller uddannelsesbaggrund er en anden. Som tommelfingerregel – igen – kan du få en lavere rente, hvis du har en lang videregående uddannelse, end du kan, hvis du ikke har en uddannelse. Det hænger sådan sammen, fordi man går ud fra, at folk med videregående uddannelser generelt har bedre forudsætninger for at tilbagebetale deres lån, end folk uden uddannelse har.
- RKI: Slutteligt skal RKI nævnes, og det har vi allerede været lidt omkring. Uanset hvilket lån du er ude efter – og det gælder altså også samlelån – så må du ikke være registreret i RKI. Er du det, lukker alle låne-døre sig for dig med et brag. Og her gælder flosklen ”Når én dør lukkes, åbner en ny” ikke. Står du i RKI, kan du ikke låne. Slut.
Nu er vi efterhånden ved vejs ende i denne artikel om samlelånet. Vi håber, at du allerede nu kan se, hvor mange fordele lånet gemmer på. Lad os for god ordens skyld genopfriske de væsentligste fordele ved samlelånet:
- Overblik: Ved at samle dine lån ét sted får du først og fremmest et meget større overblik over din økonomiske situation. Du samler det hele ét sted og gør det hele meget nemmere for dig selv på én gang. Du skal kun betale tilbage til ét sted, og det kan altså godt mærkes på overskudskontoen.
- Besparelser: Lige så vigtigt – hvis ikke lidt vigtigere – er det større rådighedsbeløb, som du får på månedlig basis. Ved at samle dine lån får du en bedre rente, så du i sidste ende vil opleve at have flere penge mellem hænderne hver måned. Alle ved, at det koster penge at låne penge, men du kan lige så godt slippe så billigt som overhovedet muligt – ikke?
- Fleksibilitet: Den fleksibilitet som tiltrækker så mange lånere til lån som eksempelvis forbrugslånet, får du også ved samlelånet. Du kan søge online – nemt og hurtigt, og du har selv en indflydelse på, hvad din løbetid skal være og dermed, hvad din månedlige ydelse skal være.
Se her nogle af de bedste samlelån i Danmark: